Effective Time Effective People Adlı Projemiz Okulumuzda Başlamıştır

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Çağla Ülüğ’ün dahil  olduğu Effective Time Effective People adlı projemiz okulumuzda başladı. Projede Türkiye den (7), Azerbaycandan (2), öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile zamanı doğru  ve etkili  kullanmanın önemini keşfetmek,web2 araçlarını kullanarak öğrencilerle etkinlikler yapmak ve dil becerilerini geliştirmek amaçlarımız arasındadır. Zaman insanın en kıymetli hazinesidir. Bu değere sahip çıkmayı ve doğru kullanmayı öğrenmekte kişiyi bir adım öne götürecektir. Projemizde aynı zamanda öğrencilerimizin öz denetimini sağlamalarını kolaylaştıracaktır. Farklı kültürler olsa da zamanın biricikliği hepimizin ortak paydasıdır.

Etwinning Projemiz kapsamında bu hafta Şehit Binbaşı Serdar Kandemir Ortaokulundaki arkadaşlarımıza öğrencilerimizle yeni yıl kartı hazırladık.

30.12.2023 109

30-12-202330-12-2023